Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Flinke opdoffer voor Club: Refaelov speelt niet tegen Anderlecht

Refaelov heeft nieuw maatje bij Club: "Ik speel graag met hem samen"

Club Brugge heeft enkele uren voor de titelmatch tegen Anderlecht nog slecht nieuws gekregen. Michel Preud’homme zal deze middag immers geen beroep kunnen doen op Lior Refaelov. De Israëliër is niet fit genoeg voor de clash.

Refaelov sukkelt al meer dan twee maanden met een pubalgie. Daardoor moest hij vorige week al verstek laten gaan voor de topper in Gent, maar bij Club deden ze er alles aan om hem alsnog klaar te stomen voor Anderlecht. Dat leek ook te gaan lukken en Refaelov werd opgenomen in de wedstrijdselectie van Preud’homme, maar volgens Sporza moet hij nu toch afhaken.

Het wordt afwachten hoe Michel Preud’homme de afwezigheid van zijn flankaanvaller zal opvangen. Mogelijk kiest hij voor dezelfde oplossing als in Gent, toen Claudemir in het elftal kwam en Vanaken wat meer naar rechts uitviel.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws