Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Ex-speler komt Club zondag feliciteren met de titel

Ex-speler komt Club zondag feliciteren met de titel

Victor Vazquez ruilde afgelopen winter het shirt van Club Brugge voor dat van Cruz Azul. De 29-jarige middenvelder nam die beslissing omdat hij naar eigen zeggen stilaan uitgekeken raakte op de Belgische competitie. 

Dit weekend vliegt de Spaanse balvirtuoos vanuit Mexico terug naar het oude nest in Jan Breydel. Hij komt zondag de kersverse landskampioen, waar hij in het begin van het seizoen nog deel van uitmaakte, feliciteren. Daarnaast zullen ook ex-speler Paul Okon en VRT-nieuwsanker Lieven Verstraete van de partij zijn bij ClubTV.

Voorts is het natuurlijk ook uitkijken naar het weerzien met Joseph Akpala, David Rozehnal, Brecht Capon en Michiel Jonckheere. Zij droegen in het verleden alle 4 het shirt van Blauw-Zwart.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws