Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Engels: “We hebben bewezen dat we geen lelijke kampioen zijn”

Engels Dat was grote klasse van ons

Bjorn Engels stak Stefano Okaka zondagmiddag simpel in zijn broekzak en had zo ook zijn aandeel in de makkelijke 4-0 die Club Brugge eindelijk de landstitel bezorgde. De gedachten van de jonge verdediger gingen meteen naar het laatste kampioenschap elf jaar geleden.

“Dit is gewoon een onbeschrijfelijk gevoel, als je ziet hoe de mensen hier naar toe hebben geleefd. Toen Club de laatste titel vierde, zat ik op een toernooi van de U11. Nu sta ik hier te vieren en maak ik het zelf mee”, vertelde hij tijdens de viering aan Play Sports.

“Dat het elf jaar na datum is en ook tegen Anderlecht maakt het extra speciaal. Ik las dat Club misschien een lelijke kampioen zou zijn, maar we winnen hier vandaag toch maar mooi met 4-0. Dat is een duidelijk resultaat.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws