Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Engels mist het EK door deze riskante beslissing’

'Engels mist het EK door deze riskante beslissing'

Bjorn Engels leek een geweldige zomer in het vooruitzicht te hebben, maar een spierscheur in de lies gooide roet in het eten voor de 21-jarige verdediger. Daardoor mist hij immers het Europees Kampioenschap in Frankrijk.

Volgens Het Nieuwsblad heeft Engels die blessure opgelopen in de match tegen RSC Anderlecht. Daardoor verergerde hij naar verluidt een eerder opgelopen blessure. Volgens diezelfde krant liep Engels op 8 mei tegen AA Gent (1-4-winst) zijn huidige kwetsuur namelijk al op.

“Engels speelde zondag nog mee tegen Anderlecht, maar wellicht heeft de titelmatch de blessure verergerd”, klinkt het. Omdat Engels noodgedwongen moet afhaken, is Thomas Meunier zo goed als zeker van een plaatsje in de definitieve selectie. Bondscoach Marc Wilmots had aanvankelijk 9 verdedigers geselecteerd van de 24 spelers in zijn voorselectie.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws