Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Engels doet veelbelovende uitspraak over zijn toekomst

Goed nieuws voor Bjorn Engels

Wat een seizoen heeft Bjorn Engels achter de rug! In december keerde hij terug na veertien maanden (!) blessureleed en meteen knokte hij zich terug in het elftal. In maart werd hij beloond met een eerste selectie voor de Rode Duivels en de kans is groot dat hij ook naar het EK mag. En ook in het buitenland kennen ze Engels al.

In Engeland klinkt het immers dat Everton de 21-jarige verdediger op zijn radar heeft staan. Dat de Premier League zijn droomcompetitie is, daar heeft Engels nooit een geheim van gemaakt. Maar toch hoeft Club niet bang te zijn om hem te verliezen.

“Op dit moment zie ik me nog niet vertrekken”, vertelde Engels maandagochtend immers aan QMusic. “Ik ben heel blij bij Club Brugge. Als je dan ziet dat we kampioen worden en volgend jaar Champions League mogen spelen, geeft dat zeker een boost om te blijven.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws