Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Engels: “Dat was grote klasse van ons”

Engels Dat was grote klasse van ons

De laatste keer dat Club Brugge in Gent kon winnen dateerde al van eind 2013. Maar daar heeft Blauw-Zwart zondagavond verandering in gebracht. Het klopte de Buffalo’s met 1-4 en ziet de titel opnieuw een stukje dichterbij komen. Bjorn Engels is alvast van plan om Jan Breydel zondag in extase te brengen.

“We kwamen met enorm veel vertrouwen naar hier”, vertelt Engels aan PlaySports. “Het was een heel moeilijke eerste helft, want we vonden maar moeilijk oplossingen. Tijdens de rust hebben we dan kunnen bijsturen. Denswil stond dan op Depoitre en ik op Coulibaly. Dat liep eigenlijk perfect. In de tweede helft stond onze verdediging als een huis en hebben we laten zien dat we heel goed kunnen voetballen. Dat was grote klasse van ons.”

Als Club zondag van aartsrivaal Anderlecht wint, is het kampioen. “We leven met heel veel vertrouwen naar die wedstrijd toe. Het is aan ons om de klus te klaren. Eerst de titel en dan het EK? Haha, eerst de titel en dan zien we wel”, besluit Engels al lachend.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws