Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Een onverwachte meevaller voor Club in de Champions League?

Een onverwachte meevaller voor Club in de Champions League

Club Brugge pakte dit seizoen zijn veertiende landstitel en is daardoor rechtstreeks geplaatst voor de groepsfase van de Champions League. Blauw-Zwart hoopt straks het parcours van AA Gent te evenaren, maar beseft dat er dan wel het nodige geluk zal moeten zijn bij de loting.

Op donderdag 25 augustus weten we welke Champions League-tegenstanders richting Jan Breydel trekken. Club zit momenteel in POT D, maar kan met wat meeval nog naar POT C verhuizen (zie onderstaande afbeelding).

Die kans is echter relatief klein, aangezien vier van de volgende zeven clubs zich dan niet mogen plaatsen voor de groepsfase: Manchester City, FC Porto, Shakhtar Donetsk, Olympiakos, Villarreal, Ajax en Viktoria Plzen. Die zeven ploegen moeten nog voorrondes afwerken om deel te mogen nemen aan het kampioenenbal. Mocht voorgaand uitgelegd scenario zich voltrekken, dan ontloopt Club toppers als Tottenham, Lyon, Basel en Dinamo Kiev.

Mogelijke Champions League tegenstanders Club Brugge

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws