Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Eddy Snelders voorspelt AA Gent – Club Brugge

Eddy Snelders voorspelt AA Gent - Club Brugge

Club Brugge leeft momenteel toe naar dé belangrijkste Slag om Vlaanderen van het seizoen. Als Michel Preud’homme en de zijnen zondag winnen in de Ghelamco Arena, kan Blauw-Zwart de week nadien in eigen huis kampioen spelen tegen Anderlecht. Eddy Snelders laat alvast zijn licht op de match schijnen.

“Bij Gent is het al weken onvoldoende”, opent de analist zijn betoog bij PlaySports. “Het laatste echte topmoment van AA Gent was die 0-3 overwinning op Standard. Toen dacht iedereen dat Gent zowaar voor een tweede keer op een rij kampioen kon spelen, maar de hele ploeg is nadien in een vormcrisis gesukkeld.”

“Ik had verwacht dat die rustperiode tussen de reguliere competitie en het begin van de Play-Offs hen soelaas zou brengen, maar dat is niet gelukt”, gaat Snelders verder. “Ze blijven ver onder de verwachtingen in deze Play-Offs en ik zie hen Club dan ook niet kloppen komend weekend.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws