Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Dury heeft duidelijke boodschap voor Michel Preud’homme

Dury heeft duidelijke boodschap voor Michel Preud'homme

Club Brugge won ook zijn voorlaatste wedstrijd in de Play-Offs en heeft het behaalde doel van 20/30 nu al met één punt overschreden. Blauw-Zwart won in het Regenboogstadion immers met 0-2 van Zulte Waregem na doelpunten van Jelle Vossen en Wesley Moraes. Francky Dury reageert.

“Ik had verwacht dat we dezelfde grinta zouden tonen als tegen AA Gent. Toen vond ik ons met karakter, met mentaliteit, met organisatie en ook met kwaliteit spelen”, opent de coach van Zulte Waregem tegenover de camera’s van Play Sports.

“Nu zijn we op een team gebotst dat ons op weg naar de titel in Jan Breydel heeft weggespeeld: 5-0. En ze hebben ons na het behalen van de titel nog eens weggespeeld: 0-2”, looft Dury Club Brugge. “Dit is een ploeg die zich getoond heeft tegen elke ploeg. ‘t Is niet alleen Zulte Waregem, maar ook Anderlecht, Gent en Genk hebben zwaar verloren tegen Club. Het is een machine.”

Tot slot had Dury ook nog raad voor de Brugse coach. “Wat Michel Preud’homme gevormd heeft, is bijzonder knap. Daarom geef ik hem de raad om deze ploeg, deze club niet te verlaten. Als je zoiets creëert, dan zou ik het spijtig vinden voor hem en ook voor Club Brugge als hij Blauw-Zwart verlaat…”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws