Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Drie bekende Club-fans voorspellen Club – Anderlecht

Drie bekende Club-fans voorspellen Club - Anderlecht

Zondag 15 mei om 14.30u is het eindelijk zover! Dan gaat Club Brugge tegen Anderlecht op zoek naar zijn veertiende landstitel sinds het bestaan van de club. Bekende Club-fans Sven Nys, Luk Alloo en Sven Ornelis blikken vooruit en geven daarbij hun pronostiek voor de wedstrijd aan HLN.

Sven Nys: “Een ploeg vol zulke gasten”

“Blauw-zwart is een gezellige en warme club. Figuren als Timmy Simons en vroeger Gert Verheyen en Jan Ceulemans houden altijd de voetjes op de grond, hebben een groot hart voor hun ploeg en gaan nooit de tegenstander beschimpen. Geef mij maar een ploeg vol zulke gasten, in plaats van spelers die uit de hoogte doen.”

Pronostiek: 1-0

Luk Alloo: “Geen excuses meer”

“Geen excuses meer. Niet het veld. Niet de warmte. Niet de tegenstander. Winnen! Pak die titel. En als het niet lukt: hou de managers wég van de camera’s. Van hen wil ik geen uitleg. De trainer en de spelers, dié wil ik dan horen. Maar het gaat niet mislukken, hoor!”

Pronostiek: 4-0

Sven Ornelis

“Het ziet er redelijk goed uit voor zondag, maar je weet toch maar nooit… Twee maanden geleden dachten we ook dat we de Croky Cup gingen winnen en riep ik al op voorhand door de micro: ‘De beker is van ons, olé, olé!’ Dus nu ben ik voorzichtiger – maar ik hoop toch dat ik zondagavond in Brugge kan gaan feesten!”

Pronostiek: 3-1

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws