Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Dramatisch nieuws voor Anderlecht met het oog op topper tegen Club Brugge

Slecht nieuws voor Anderlecht met het oog op topper tegen Club Brugge

Zondagavond kan Club Brugge in eigen huis kampioen spelen tegen de aartsrivaal uit Brussel. Besnik Hasi en de zijnen zullen er echter alles aan doen om hun laatste strohalm te grijpen. Al is er wel slecht nieuws voor Anderlecht.

Steven Defour liep tegen KV Oostende een scheur op in de hamstring en is vier tot vijf weken out. Dat bracht een scan aan het licht. De cruciale pion op het Paars-Witte middenveld kan dus niet in actie komen in Jan Breydel. Sterker nog, zijn seizoen zit erop.

“Deze keer zijn we hem écht kwijt”, foetert Hasi tegenover Het Nieuwsblad. Anderlecht zal het in volle titelstrijd dus zonder zijn 28-jarige sterkhouder moeten doen. En dat is een serieuze aderlating. Defour was immers al meermaals beslissend in toppers.

Defour mag bovendien ook het EK op zijn buik schrijven, al kwam hij daar wellicht sowieso niet voor in aanmerking. Filip Djuricic neemt zondag normaal gesproken de plaats in van Defour. Voorts zijn ook Kara Mbodj (geschorst) en Andy Najar (knieblessure) er niet bij tegen Blauw-Zwart. Olivier Deschacht is twijfelachtig door pubalgie aan de buikspieren.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws