Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Diaby: “Die Champions League-tegenstander wil ik vermijden”

Diaby Die Champions League-tegenstander wil ik vermijden

Abdoulay Diaby heeft zich afgelopen zondag tot topschutter van Club Brugge gekroond. De Franse Malinees scoorde twee keer en was zo erg belangrijk in de 4-0-zege van Blauw-Zwart. Door het kampioenschap is Club nu ook al zeker van Champions League-voetbal. 

“Ik hoop dat de trainer blijft. Dan kunnen we samen de Champions League in”, opent Diaby in Het Laatste Nieuws. “Ik ben in principe niet van plan om te vertrekken. Met deze coach zijn we tot grootse prestaties in staat, ook in Europa.”

“De enige tegenstander die ik wil vermijden, is Barcelona”, lacht de 24-jarige spits. “Ik heb geen zin om negentig minuten achter de bal te lopen. Leuk is anders”, besluit hij.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws