Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Deze Bruggelingen moeten Club kampioen maken tegen Anderlecht!

Deze Bruggelingen moeten Club kampioen maken tegen Anderlecht!

Zondag 15 mei 2016 kan de geschiedenisboeken ingaan als dé match waarin Club Brugge zijn veertiende landstitel greep. Maar dan moet Blauw-Zwart wel nog eerst voorbij Anderlecht zien te geraken…. Het titelfeest ligt in de handen van onderstaande manschappen.

Michel Preud’homme heeft weinig blessurezorgen in aanloop naar de clash tegen Paars-Wit. Eerder deze week waren er nog wat kwaaltjes bij enkele spelers, maar iedereen lijkt straks fit om Jan Breydel in extase te brengen. Enkel Benoît Poulain en Bernie Ibini vertoeven nog in de Brugse ziekenboeg. Lior Refaelov, die last heeft van pubalgie aan de buikspieren, wordt nog één keer klaargestoomd om alles op alles te zetten. Na het seizoen wordt hij geopereerd.

Meer blessurezorgen voor Besnik Hasi. Hij kan geen beroep doen op Steven Defour, Andy Najar, Kara Mbodj, Leya Iseka en Ivan Obradović. Olivier Deschacht is twijfelachtig. Vooral in de defensie moet er dus gepuzzeld worden bij Anderlecht. Wellicht kiest Hasi voor het viertal Alexander Büttner, Michaël Heylen, Bram Nuytinck en Stéphane Badji.

Selectie Club Brugge

Doelmannen: Butelle en Bruzzese

Verdedigers: Meunier, De fauw, Engels, Mechele, Denswil, De Bock en Bolingoli

Middenvelders: Simons, Claudemir, Vormer, Vanaken, Coopman en Gedoz

Aanvallers: Refaelov, Diaby, Vossen, Pereira, Moraes en Izquierdo

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws