Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Deze Bruggelingen moeten AA Gent opzijzetten

Deze Bruggelingen moeten AA Gent opzijzetten

Zondagavond gaat Club Brugge in de Ghelamco Arena op zoek naar een eerste driepunter sinds eind 2013. Toen won Club met 1-3 na doelpunten van Sobota (2x) en Lestienne. Eerste achtervolger Anderlecht ontvangt op de zevende speeldag in Play-Off I KV Oostende. 

Michel Preud’homme kan tegen de Buffalo’s over een nagenoeg volledig fitte kern beschikken. Enkel Bernie Ibini (kuitbeenbreuk) en Benoît Poulain (gescheurde enkelligamenten) vertoeven in de Brugse ziekenboeg. Het tweetal kan dit seizoen niet meer in actie komen. Ruud Vormer, Lior Refaelov en Abdoulay Diaby ondervinden hinder van de buikspieren, maar worden tóch aan de aftrap verwacht. Tuur Dierckx en Dion Cools ontbreken, Sander Coopman is er wél bij.

Hein Vanhaezebrouck moet het in de Slag om Vlaanderen zonder sterkhouder Nana Asare stellen. Hij is onvoldoende hersteld van een blessure aan de rug. Brecht Dejaegere, Peter Olayinka, Brian Vandenbussche en Elhamed Hatem zijn er eveneens niet bij.

Selectie Club Brugge

Doelmannen: Butelle en Bruzzese

Verdedigers: Meunier, De fauw, Mechele, Engels, Denswil, De Bock en Bolingoli

Middenvelders: Simons, Claudemir, Vormer, Vanaken, Coopman en Gedoz

Aanvallers: Refaelov, Diaby, Vossen, Moraes, Pereira en Izquierdo

Selectie AA Gent

Selectie AA Gent

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws