Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Denswil in de wolken met ploegmaat: “Hij is onmisbaar”

Denswil in de wolken met ploegmaat Hij is onmisbaar

Club Brugge wervelde afgelopen zondag voorbij KRC Genk en gaf – op het openingskwartier na – weinig weg achterin. In Jan Breydel slikte blauw-zwart nog maar 10 goals in maar liefst 18 wedstrijden. Daar zit het centrale duo Engels-Denswil ongetwijfeld voor iets tussen.

“Het gaat eigenlijk uitstekend tussen mij en Bjorn”, vertelt Denswil. “Vorige keer toen ik hier (bij ProximusTV, nvdr) een interview deed, hadden we het er nog over dat hij aan het terugkeren was uit zijn blessure. En nu is hij onmisbaar.” Als kers op de taart scoorde Denswil zondagavond het openingsdoelpunt op aangeven van, jawel, Engels.

“Als je ziet hoe wij dit jaar aan het voetballen zijn, dan denk ik dat wij het uiteindelijk verdienen om kampioen te worden. Maar we hebben nog een lange weg te gaan. We moeten het wedstrijd per wedstrijd bekijken”, besluit de Nederlander.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws