Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Degryse weet waar Club Brugge dit seizoen de titel greep

Degryse weet waar Club Brugge dit seizoen de titel greep

Club Brugge en zijn supporters hebben er lang op moeten wachten, maar na afgelopen zondag is er twee dagen volop gefeest! Marc Degryse gaat op zoek naar de reden van de Brugse titel.

Volgens de analist heeft Club Brugge dit jaar de strijd om de titel in de bestuurskamer gewonnen. Zo waren 4 transfers volgens Degryse cruciaal voor Blauw-Zwart. “Deze winter hebben ze correct ingegrepen door Butelle binnen te halen en Vázquez te laten vertrekken. Die laatste ingreep heeft Vanaken bevrijd, die eerste heeft voor meer stabiliteit gezorgd achteraan. Maar vooral vorige zomer hadden ze drie voltreffers met Diaby, Vossen en Vanaken.”

“Jongens die wat geld gekost hebben, maar die wel meteen in hun eerste jaar een zeer hoog rendement hebben gehaald”, gaat Degryse verder. “Samen zitten ze aan 38 doelpunten. Het toont aan dat de keuze voor jongens die de competitie kennen, juist is geweest. Bovendien zijn het nog relatief jonge spelers hé”, besluit hij in Het Laatste Nieuws.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws