Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Degryse kiest voor opvallende Club-speler in zijn EK-selectie voor de Rode Duivels

Degryse kiest voor opvallende Club-speler in zijn EK-selectie voor de Rode Duivels

Donderdag is het zover. Dan maakt bondscoach Marc Wilmots zijn voorselectie van 23 namen voor het Europees Kampioenschap in Frankrijk bekend. Marc Degryse geeft hem alvast het goede voorbeeld en heeft daarbij plaats voor maar liefst drie Club-spelers.

De analist selecteert daarbij wel 26 spelers. “Drie meer dan in de definitieve selectie. Er is immers nog altijd twijfel over de fysieke paraatheid van Divock Origi en Thomas Vermaelen en er kan altijd tijdens de voorbereiding nog iemand uitvallen”, verklaart Degryse in Sport/Footmagazine.

In doel kiest Degryse voor Gent-doelman Matz Sels. “Ik weet dat Wilmots Jean-François Gillet zal meenemen als derde keeper, maar Sels is beter”, legt hij uit. Andere opvallende namen zijn Jordan Lukaku en Laurens De Bock. “Ze zullen niet alle twee in de definitieve kern zitten, maar voor de voorbereiding zou ik wel beiden meenemen.”

De 26-koppige EK-selectie van Marc Degryse

Doelmannen: Thibaut Courtois, Simon Mignolet en Matz Sels

Verdedigers: Jason Denayer, Thomas Meunier, Björn Engels, Toby Alderweireld, Nicolas Lombaerts, Thomas Vermaelen, Jan Vertonghen, Jordan Lukaku en Laurens De Bock

Middenvelders: Radja Nainggolan, Axel Witsel, Mousa Dembélé, Kevin De Bruyne, Nacer Chadli en Marouane Fellaini

Aanvallers: Yannick Carrasco, Divock Origi, Kevin Mirallas, Michy Batshuayi, Romelu Lukaku, Christian Benteke, Eden Hazard en Dries Mertens

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws