Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

De fauw verklaart waarom hij Club Brugge verlaat

De fauw verklaart waarom hij Club Brugge verlaat

Davy De fauw streek in juni 2014 in Jan Breydel neer. Club Brugge betaalde €200.000 voor de polyvalente verdediger van Zulte Waregem, die tijdens afgelopen voetbalseizoen zo’n 1060 speelminuten kreeg van Michel Preud’homme. De 34-jarige verdediger besloot echter om het hoofdstuk Club Brugge af te sluiten en trekt transfervrij naar zijn ex-club. 

“Ik ben heel blij om terug te zijn. Ik ben Zulte Waregem altijd blijven volgen”, vertelt De fauw aan Essevee TV. “Ik ben op een leeftijd gekomen waarop ik graag weer aan spelen wil toekomen. Bij Brugge heb ik de laatste periodes niet zoveel gespeeld. Ik miste het toch wel om op het veld te staan”, verklaart hij de reden van zijn overgang. “Ik ben blij dat ik bij Zulte Waregem weer de kans krijg om elke week te spelen. Ik wil de spelers rondom mij beter maken met mijn ervaring.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws