Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

De fauw laat zich uit over toekomst bij Club Brugge

De fauw laat zich uit over toekomst bij Club Brugge

Davy De fauw streek in juni 2014 in Jan Breydel neer. Club Brugge betaalde toen €200.000 voor de polyvalente verdediger van Zulte Waregem. Het Blauw-Zwarte jeugdproduct staat niet altijd in de basis, maar verzamelde dit seizoen toch al 932 speelminuten. En De fauw is nog niet meteen van plan om zijn schoenen aan de haak te hangen.

Toen Club Brugge De fauw destijds een tweejarig contract voorschotelde, reageerde hij erg enthousiast. “Dat was voor mij sowieso speciaal. Bij Club Brugge heb je zekerheid elk jaar Europees te spelen. En ook nog eens mee te doen om het kampioenschap. Ik was superblij om te ervaren hoe het in een topploeg werkt. Om daarin een eigen rol te spelen… Ook al speel ik niet elke wedstrijd”, vertelt de Brugse verdediger aan VVCS.

“Maar als ze me nodig hebben, sta en ben ik er. Ook in de kleedkamer”, gaat De fauw verder. Aan stoppen denkt de 34-jarige speler nog niet. “Ik zou graag nog drie seizoenen willen doorgaan, tot mijn 38ste. Als dat kan, zal dat bijzonder zijn. Maar ik ben nog altijd superfit. En ik ben nooit geblesseerd geweest. Ik probeer dat zo te houden.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws