Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

De 11 namen bij Zulte Waregem en Club Brugge

De 11 namen bij Zulte Waregem en Club Brugge

Geloof het of niet, maar vanavond kunnen we nog eens een wedstrijd zónder stress bekijken van Club Brugge. Michel Preud’homme en zijn kampioenen hebben immers een match zonder belang op het programma staan tegen Zulte Waregem.

En ook voor Francky Dury en de zijnen staat er niets meer op het spel. Essevee eindigt immers sowieso als zesde in Play-Off I. Om de landskampioen 2015-2016 te eren, zullen de spelers van Zulte Waregem straks een erehaag vormen voor de kampioenen van Club Brugge. Bjorn Engels, Lior Refaelov en Claudemir maakten geen deel uit van de Brugse selectie en zijn er straks dus niet bij in het Regenboogstadion. De meest opvallende afwezige is Tuur Dierckx. Hij moet vanop de tribune toekijken.

Opstelling Zulte Waregem – Club Brugge

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws