Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

De 11 namen bij AA Gent en Club Brugge

De 11 namen bij AA Gent en Club Brugge

Zondagavond gaat Club Brugge in de Ghelamco Arena op zoek naar een driepunter tegen AA Gent. Door de late 2-1-overwinning van Anderlecht tegen KV Oostende schiet Blauw-Zwart immers niet veel op met een punt. 

Michel Preud’homme kan tegen de Buffalo’s geen beroep doen op Bernie Ibini (kuitbeenbreuk) en Benoît Poulain (gescheurde enkelligamenten). Ruud Vormer, Lior Refaelov en Abdoulay Diaby ondervinden hinder van de buikspieren. Refaelov is zoals eerder gemeld niet fit geraakt. Hij heeft last van pubalgie en moet naar verluidt geopereerd worden komende zomer. Claudemir vervangt hem.

Hein Vanhaezebrouck moet het in de Slag om Vlaanderen zonder Nana Asare stellen. Hij is onvoldoende hersteld van een blessure aan de rug. Brecht Dejaegere, Peter Olayinka, Brian Vandenbussche en Elhamed Hatem zijn er eveneens niet bij.

Opstelling Club Brugge

Opstelling Club Brugge

Opstelling AA Gent

Sels – Mitrovic, Gershon, Nielsen – Foket, Kums, Neto, Milicevic, Saief – Coulibaly, Depoitre

Wisselspelers: Thoelen, Rafinha, Schoofs, Van Der Bruggen, Deaux, Wikheim, Simon, Diedhiou

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws