Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Coulibaly excuseert zich voor gemene overtreding, Butelle reageert

Coulibaly excuseert zich voor gemene overtreding, Butelle reageert

Kalifa Coulibaly ging afgelopen zondag over de schreef. Al na 12 minuten plantte de aanvaller van AA Gent zijn studs op de knie van Ludovic Butelle. De spits werd opgeroepen door de Reviewcommissie en excuseerde zich intussen bij de doelman van Club Brugge.

“Graag wil ik mijn excuses aanbieden aan de keeper van Club Brugge, Ludovic Butelle, voor het maken van mijn overtreding”, klinkt het via het officiële Twitter-account van Coulibaly. “Ik heb een mooie blauwe plek, maar ik vergeef je”, lacht Butelle.

Herbekijk HIER hoe Coulibaly Butelle torpedeerde.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws