Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Coucke heeft speciaal verzoek voor Preud’homme

Coucke heeft speciaal verzoek voor Preud'homme

Zondagnamiddag stonden Club Brugge en KV Oostende tegenover elkaar in een match zonder inzet. Blauw-Zwart was immers al kampioen en de Kustboys waren al zeker van de vijfde plaats. Maar Marc Coucke heeft zo zijn eigen regels om de match alsnog spanning in te blazen.

De voorzitter van KV Oostende stelde vooraf namelijk voor om de wedstrijd tussen de herfst- en lentekampioen te laten beslissen over het Champions League-ticket. De “Allez Michel, reste avec nous”-gezangen van de Brugse supporters pareerde hij met een “Allez Michel, marque pour nous”-verzoek. Onderstaand het volledige matchverslag à la Coucke.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws