Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club wil zich versterken met nieuwe centrale verdediger’

'Club wil zich versterken met nieuwe centrale verdediger'

Nu de veertiende landstitel eindelijk binnen is, wil Club Brugge doorgaan op zijn elan. Zo wordt er achter de schermen nu al gewerkt aan de ploeg van volgend seizoen. Op die manier wil Blauw-Zwart zijn beste beentje voorzetten in de Champions League.

Eerst en vooral wil Club zijn huidige sterkhouders in Jan Breydel houden. Maar daarnaast hoopt Blauw-Zwart ook enkele versterkingen binnen te halen. Zo is er interesse in Keyner Brown, een 24-jarige Costa Ricaan die momenteel uitkomt voor Herediano. Dat meldt YashinQuesada.com.

De landgenoot van ex-speler Oscar Duarte is een centrale verdediger die dit jaar kampioen speelde met Herediano. Hij scoorde twee keer in 44 wedstrijden en mocht ook al tweemaal opdraven met Costa Rica. Ook Houston Dynamo zou aan de mouw trekken van Brown.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws