Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club wil jonge middenvelder tweede kans geven’

'Club wil jonge aanvaller tweede kans geven'

Club Brugge bereidt zich momenteel in alle rust voor op voetbalseizoen 2016-2017, een jaar om naar uit te kijken. Blauw-Zwart viert op 13 november immers zijn 125-jarig bestaan en treedt straks in de Champions League aan. Club wil dan ook zijn beste beentje voorzetten en bouwt achter de schermen aan de ploeg van de toekomst.

Zo zouden ze in Jan Breydel hun pijlen gericht hebben op Zama Rambuwane. De 19-jarige Zuid-Afrikaan komt uit voor SuperSport United en mocht in het verleden al eens testen bij Club Brugge. Toen kreeg de middenvelder geen contract voorgeschoteld, maar de situatie zou intussen veranderd zijn. Naar verluidt is Blauw-Zwart hem blijven volgen en wordt er een bod voorbereid om Rambuwane een tweede kans te geven.

Een bron die dicht bij de speler staat, meldt aan Goal.com dat een uitleenbeurt het meest voor de hand ligt. “Het plan van Zama is om in augustus terug te keren naar België. Ze zijn écht geïnteresseerd, hij deed het goed daar tijdens zijn proefperiode. SuperSport wacht op een bod, maar ik denk dat een uitleenbeurt het beste is. Als hij dan kan overtuigen, zal Brugge pas moeten betalen en in het andere geval kan hij altijd terugkeren.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws