Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club weigert eerste bod op spits, maar wil hem wél verkopen’

'Club weigert eerste bod op spits, maar wil hem wél verkopen'

Club Brugge beschikt met Abdoulay Diaby, Jelle Vossen, Wesley Moraes en Leandro Pereira over heel wat aanvallend geweld. En dan hebben we ook nog Nicolas Castillo. De 23-jarige Chileen vond afgelopen maanden 11 keer de weg naar doel voor Universidad Católica en was zo erg bepalend voor het kampioenschap van de Chilenen.

Toch zou Castillo niet meer aan een terugkeer naar Club Brugge moeten denken. Dat meldt Het Laatste Nieuws. Volgens de krant zal hij geen tweede kans krijgen bij Blauw-Zwart. Nochtans ligt Castillo nog tot 2018 onder contract in Jan Breydel.

Vorig weekend kon je op BlauwZwartFans lezen dat Club een bod van 4,5 miljoen euro kreeg op zijn huurling. Cruz Azul, de club van Victor Vazquez, zag zijn bod op Castillo echter van tafel geveegd worden. Vincent Mannaert & co namen die beslissing omdat ze hopen dat zijn transferwaarde nog de hoogte inschiet na een goede Copa América. Club betaalde destijds zo’n 3 miljoen euro voor Castillo.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws