Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-spelers steken zieke fan hart onder de riem

Club-spelers steken zieke fan hart onder de riem

Club Brugge won afgelopen donderdag een in feite overbodige wedstrijd aan de Gaverbeek. Blauw-Zwart haalde het met 0-2 van Zulte Waregem na doelpunten van Jelle Vossen en Wesley Moraes. Na de match maakten de spelers tijd voor een ernstig zieke supporter.

Franky Sarrasin – beter bekend als ‘Sarra’ – is al jaar en dag een diehard fan van Club Brugge. Nu hij ernstig ziek is, hoopt de hele Club-familie dat Franky snel weer aan de beterhand is.

Afgelopen woensdag was er echter opnieuw een complicatie, waardoor Franky zelfs niet meer kon en mocht praten. Eén dag na het slechte nieuws staken de Club-spelers Sarra een hart onder de riem met bovenstaand spandoek. Bij deze wil ook BlauwZwartFans zijn medeleven betuigen. Wij bidden dat alles weer goedkomt. You’ll Never Walk Alone!

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws