Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-speler laat zich uit over transfer naar aartsrivaal: “Dat is verraad”

Club-speler laat zich uit over transfer naar aartsrivaal Dat is verraad

Lorenzo Staelens, Aleksander Ilic en Ronald Vargas verlieten de afgelopen 15 jaar Club Brugge voor Anderlecht. Stuk voor stuk transfers die op heel wat boe-geroep onthaald werden. Logisch, Paars-Wit is immers de aartsrivaal nummer één van Blauw-Zwart.

Van de huidige spelerskern bij Club Brugge verzekert Bjorn Engels alvast dat hij zoiets nooit zou doen. “Je weet niet wat er allemaal gebeurt in een carrière, maar voor mij… gaat dat écht niet. Ik heb het zelf als Club-supporter meegemaakt met Lorenzo Staelens en Ronald Vargas, toen zij voor Anderlecht kozen. Dat doe je niet: dat is verraad, dan ben je hier echt een judas”, vertelt hij aan Humo.

“Ik zou het niet kunnen. Heel simpel: als Club scoort, merk ik hoezeer ik daar in opga, dat is echt iets speciaals voor mij. Ik heb alle mooie momenten meebeleefd. Ik herinner me nog levendig de laatste titel of de goal van Ishiaku tijdens de bekerfinale tegen Standard in 2007. Kippenvel. Ik heb mijn droom al waargemaakt: ik speel bij Club Brugge. Alles wat er nog bijkomt, is extra.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws