Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club polst naar smaakmaker uit de Jupiler Pro League

Club polst naar smaakmaker uit de Jupiler Pro League

Het zou zomaar kunnen dat Club Brugge zijn aartsrivaal uit Brussel straks opnieuw een hak zet. Anderlecht zag Blauw-Zwart afgelopen zondag met de titel aan de haal gaan en moet nu ook vrezen dat één van zijn belangrijkste transfertargets in extremis naar Jan Breydel verkast.

Sofiane Hanni heeft een uitstekend seizoen achter de rug met KV Mechelen. De 25-jarige middenvelder vond maar liefst 17 keer de weg naar doel voor Malinwa. De Franse Algerijn mikt nu op een transfer naar een Belgische topclub en aanvankelijk leek zijn overgang naar Anderlecht zo goed als in kannen en kruiken.

Maar volgens Het Nieuwsblad kreeg KV Mechelen onlangs een telefoontje van Club Brugge. Er werd daarbij geïnformeerd naar de situatie van Hanni. Volgens diezelfde krant heeft Hanni wel al zijn woord gegeven aan Anderlecht. Een akkoord tussen Paars-Wit en KVM zou niet veraf zijn, maar mogelijk zorgt Club – dat volgend seizoen in de Champions League aantreedt – alsnog voor een verrassing.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws