Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club mag zich al opmaken voor één van deze toppers in de Champions League

Club-fan schrijft aandoenlijke brief over het Club-virus 49R Jeans, Geuze St. Louis, Assubel en VTM

Het behalen van de titel betekent niet alleen dat er twee dagen lang zwaar gevierd wordt in Brugge, maar ook dat de Champions League volgend seizoen opnieuw het Jan Breydelstadion aandoet. Net als de titel zal dat gebeuren elf jaar na de vorige deelname, in het seizoen 2005/06. Club zal daarin sowieso al één absolute topper treffen.

Omdat de Belgische competitie te laag staat op de ranking van de UEFA, zal Club immers bij de loting sowieso niet in pot 1 belanden, die voorbestemd is voor de kampioenen uit de grootste Europese competitie. Dat weet Stadion. Dat betekent dat Club sowieso één van onderstaande teams zal treffen, die wél in pot 1 zitten:

Atlético Madrid/ Real Madrid (winnaar Champions League ‘15/’16)
FC Barcelona (kampioen Spanje)
Bayern München (kampioen Duitsland)
Benfica (kampioen Portugal)
CSKA Moskou/ FK Rostov/ Zenit (kampioen Rusland)
Juventus (kampioen Italië)
Leicester (kampioen Engeland)
Paris Saint-Germain (kampioen Frankrijk)

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws