Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club legt eerste drie oefenwedstrijden vast

Club legt eerste drie oefenwedstrijden vast

Een groot deel van de Brugse spelersgroep vertoeft momenteel in het zonnige Ibiza, maar intussen wordt er achter de schermen gewoon verder gewerkt bij Club Brugge. Zo kunnen de eerste drie oefenwedstrijden van voetbalseizoen 2016-2017 alvast in de agenda genoteerd worden.

Binnen exact een maand, op zaterdag 25 juni, start de voorbereiding met een oefenpartij tegen VV Westkapelle. Vier dagen later, op woensdag 29 juni, oefent Club tegen KM Torhout 1992. Op zaterdag 2 juli is KSV Oudenaarde de tegenstander van Blauw-Zwart. De drie wedstrijden vinden plaats om 19u. Informatie over de tickets volgt in een latere fase. Dat meldt de officiële website.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws