Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club heeft persoonlijk akkoord met veelbelovende spits’

'Club heeft persoonlijk akkoord met veelbelovende spits'

Club Brugge bereidt zich momenteel in alle rust voor op voetbalseizoen 2016-2017. Zo wordt er achter de schermen volop werk gemaakt van de ploeg van de toekomst. 

De kans is reëel dat we volgend seizoen Alberth Elis in een Blauw-Zwart shirt zien pronken. De 20-jarige aanvaller komt momenteel uit voor Club Olimpia Deportivo. “Ik heb aanbiedingen uit Brazilië, Spanje, Portugal, Frankrijk en België”, vertelt Elis aan La Prense. “Onder andere een Belgisch team dat aan de Champions League deelneemt (Club Brugge dus, nvdr), volgt mij.”

Volgens Ole Ole heeft Club een persoonlijk akkoord met de veelbelovende Hondurese spits, die ook al geselecteerd werd voor de nationale ploeg. Elis vond in 61 wedstrijden voor Club Olimpia Deportivo 25 keer de weg naar doel. Ook Everton heeft zijn zinnen op de jonge aanvaller gezet. Elis zou echter voor Blauw-Zwart kiezen omdat Club straks in de Champions League mag aantreden.

De fans van Everton hopen alvast dat Elis richting de Premier League trekt. Een supporter van The Toffees maakte zelfs al onderstaande compilatie met als titel “Welcome to Everton FC”.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws