Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club heeft opvolger voor Simons op het oog’

'Club heeft opvolger voor Simons op het oog'

Timmy Simons zal ook volgend seizoen nog in Jan Breydel te bewonderen zijn. Tijdens de kampioenenhuldiging kondigde de kapitein van Club Brugge immers aan dat hij volgend seizoen mee de Champions League ingaat. 

Vincent Mannaert gaf eerder al aan dat Club nog versterking zoekt op het middenveld. Zo wordt er gezocht naar een opvolger voor Simons. “Timmy zegt het zelf: ‘Kom maar, vind maar iemand die beter is, maar ik geef geen cadeaus, hé”, vertelde onze algemeen manager.

Volgens La Dernière Heure heeft Club zijn oog op Damien Marcq laten vallen. De 27-jarige Fransman is een vaste basisspeler onder trainer Felice Mazzu en vertoeft al 3 jaar op Mambourg. Eerder droeg hij het shirt van Caen in de Franse Ligue 2.

Club zal alleszins niet diep in de buidel moeten tasten. Marcq heeft immers nog maar een contract tot volgende zomer bij Charleroi. Club heeft zijn pijlen ook nog altijd gericht op Thibault Moulin van Waasland-Beveren.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws