Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club heeft opvolger voor Meunier in het vizier

Club heeft opvolger voor Meunier in het vizier

Zonder blessures speelde Thomas Meunier niet meer bij Club Brugge. Komende zomer zal de 24-jarige verdediger zo goed als zeker wél andere oorden opzoeken. Club moet dus op zoek naar een vervanger en vindt die mogelijk in de Jupiler Pro League.

Volgens Het Laatste Nieuws staat Laurent Jans in de belangstelling van Blauw-Zwart. De 23-jarige verdediger van Waasland-Beveren zou de concurrent moeten worden van de minder ervaren Dion Cools. Zeker omdat het niet duidelijk is of Davy De fauw zijn aflopende contract zal verlengen. De 35-jarige verdediger kreeg een voorstel van één jaar aan verminderde voorwaarden en twijfelt of hij in Jan Breydel blijft.

Club ziet in Jans hetzelfde profiel als Meunier, een aanvallend ingestelde rechtsback. Als Luxemburgs international (30 caps) beschikt Jans bovendien over de nodige ervaring. Naar verluidt heeft Blauw-Zwart zijn interesse al te kennen gegeven aan de Waaslanders. De onderhandelingen moeten wel nog van start gaan. Naast Jans wil Club ook Thibault Moulin (als back-up voor Ruud Vormer) van Waasland-Beveren binnenhalen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws