Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club heeft opvallend plan met MPH en eersteklassetrainer’

'Club heeft opvallend plan met MPH en eersteklassetrainer'

“Ik heb al een beslissing genomen over mijn toekomst. De mensen die het moeten weten, zijn al op de hoogte.” Met die woorden zorgde Michel Preud’homme begin april voor heel wat speculatie rond een eventueel vertrek bij Blauw-Zwart. Intussen is er een nieuw scenario opgedoken.

Zo meldt Sport/Footmagazine dat Preud’homme volgend seizoen technisch directeur zou worden bij Club Brugge. De Brugse coach, die mentaal en fysiek erg zware jaren achter de rug heeft, zou op die manier de druk wat van de ketel kunnen halen. Al is het bestuur absoluut geen vragende partij om het trainerschap van MPH stop te zetten.

Yannick Ferrera zou volgens diezelfde bron wel eens de fakkel kunnen overnemen van Preud’homme. De trainer van Standard schonk zijn club de beker, maar desondanks doken er ook geruchten op over een ontslag. De 35-jarige coach slaagde er immers niet in om de Rouches Play-Off I-voetbal te bezorgen.

Ferrera werkte in het verleden al samen met Preud’homme bij Al-Shabab (2011-2012). Beide trainers hebben veel respect voor elkaar en de manager van Ferrera, Jacques Liechtenstein, heeft een goede relatie met het bestuur van Blauw-Zwart.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws