Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club heeft opmerkelijke reden om veldbestorming te cancellen

Club heeft opmerkelijke reden om veldbestorming te cancellen

In aanloop naar de mogelijke kampioenenmatch tegen Anderlecht planden de supporters van Club Brugge al heel wat initiatieven. Eén daarvan was een wereldrecordpoging ‘pitch invasion’. Maar na overleg tussen Club en enkele supportersdelegaties is er besloten dat de veldbestorming niet zal plaatsvinden.

“Deze avond heeft er een overleg plaats gevonden tussen verschillende delegaties fans en Club. Daar is afgesproken om na de wedstrijd zondag het veld niet te betreden”, vertelt Blue Army.

“De spelers en technische staf kijken enorm uit naar het moment waarop ze een ereronde kunnen doen voor hun fans, en samen met alle fans kunnen genieten van deze titel waar we allemaal zo hard naar verlangen. Zij begrijpen dat wij als fans al langer wachten op dit moment, maar een ereronde en dat moment waarop die beker de lucht in gaat is voor iedereen, spelers en staf samen met elke fan in het stadion, een hoogtepunt.”

“Een veldbestorming is misschien leuk voor heel even, maar eenmaal een deel van de fans op het veld staan gaan alle spelers naar binnen spurten. En na een paar minuten is er niets meer te beleven. Zondag moet een feest van fans en spelers samen worden.”

Tot slot is er nog een opmerkelijke reden om de veldbestorming niet te laten doorgaan. “We willen ook de nekken uit Brussel geen enkele kans gunnen om een klacht in te dienen en misschien een forfait te vragen. Tijdens de match ‪#‎bluvngoan‬. En daarna ‪#‎bluvnstoan‬! Bedankt allemaal.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws