Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club grijpt naast 2 transferdoelwitten, maar legt ook 2 spelers onder contract

Club grijpt naast 2 spelers, maar legt ook 2 spelers onder contract

Club Brugge bereidt zich momenteel volop voor op de laatste vier Play-Off-wedstrijden. Achter de schermen is er aandacht voor de toekomst. Zo bouwen Vincent Mannaert & co aan de ploeg van volgend seizoen.

Club had volgens Correio do Povo interesse in Jackson, een 26-jarige verdediger van het Braziliaanse Internacional. Vorig jaar werd hij uitgeleend aan Palmeiras (ex-ploeg Leandro Pereira), maar intussen zou Jackson voor Bahia gekozen hebben.

Daarnaast zal ook Kye Rowles niet richting Jan Breydel trekken. De 17-jarige verdediger kwam in maart testen bij Club Brugge, maar tekende dinsdag een profcontract bij Brisbane Roar. Dat maakte de Australische club bekend. Blauw-Zwart zou Rowles naar verluidt wel op de voet blijven volgen. De jonge international wordt immers bestempeld als een groot talent.

Tot slot ook goed nieuws. Club heeft immers een akkoord bereikt met twee beloften: de 18-jarige Jellert Van Landschoot (een linksvoetige middenvelder) en de 17-jarige Daouda Peeters (een verdedigende middenvelder). Een dikke proficiat vanwege BlauwZwartFans!

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws