Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club-flop heeft nieuwe ploeg beet’

'Club-flop vindt nieuwe club'

De spelers van Club Brugge genieten momenteel van een welverdiende vakantie, maar op de club zelf gaat het werk gewoon voort. Zo wordt er werk gemaakt van heel wat spelersdossiers. 

Eén van die dossiers gaat over Sinan Bolat. De 27-jarige doelman kwam afgelopen zomer op huurbasis over van FC Porto, maar viel helemaal door de mand. De Turkse Belg maakte onder meer een slechte beurt in het met 5-0-verloren duel in de Europa League tegen Napoli, één van de zeldzame dieptepunten van afgelopen seizoen.

Michel Preud’homme zag vervolgens geen andere keuze dan tweede keeper Sébastien Bruzzese tussen de palen te droppen. Die deed het meer dan behoorlijk, maar moest op zijn beurt een stap opzij zetten toen Ludovic Butelle tijdens de winter overkwam van SCO Angers.

Omdat Club geen interesse had om de aankoopoptie te lichten, keerde Bolat terug naar FC Porto. En volgens het Portugese A Bola heeft de ex-goalie van Blauw-Zwart een nieuwe ploeg beet. Zo zou Bolat komend seizoen aan de slag gaan bij GD Chaves, een tweedeklasser die afgelopen seizoen de promotie naar de hoogste Portugese voetbalafdeling wist af te dwingen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws