Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-fans willen Olympialaan onder handen pakken voor topper tegen Anderlecht

Club-fans willen Olympialaan onder handen pakken voor topper tegen Anderlecht

Club Brugge en zijn supporters leven toe naar dé match van het jaar. Als Club straks wint van Anderlecht is het voor het eerst in 11 jaar kampioen! Voor die gelegenheid wil het Blauw-Zwarte supporterslegioen opnieuw zijn beste beentje voorzetten.

“We willen ervoor zorgen dat de Olympialaan deze week volledig Blauw-Zwart kleurt”, vertelt Kris V aan BlauwZwartFans. “Op die manier kunnen we de spelers een hart onder de riem steken en ze hopelijk naar de titel loodsen.”

“Alle bewoners van de Olympialaan mogen dus hun sjaals, vlaggen of wat dan ook van Club Brugge buiten hangen. Blue Army zal alvast voor een hele hoop vlaggen en wimpels zorgen en ook andere supportersclubs willen hun steentje bijdragen. Zo creëren we een fantastische Blauw-Zwarte erehaag.” Wie wil deelnemen aan deze heuse ‘Flag Day Olympialaan’, kan ook op het Facebook evenement terecht.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws