Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-fans willen de spelers op deze manier verwelkomen zondag!

Club-fans willen de spelers op deze manier verwelkomen zondag!

Iedereen met Blauw-Zwart bloed zit momenteel op het puntje van zijn stoel voor dé match van het jaar tegen Anderlecht. Als Club Brugge zondag aan het langste eind trekt, heeft het zijn veertiende landstitel beet. Aan de supporters zal het alvast niet liggen!

De fans van Club Brugge willen namelijk de spelersbus verwelkomen aan het stadion. Tussen 13u en 13.30u arriveert de spelersbus in Jan Breydel. Het is de bedoeling om met een Blauw-Zwarte massa onze helden dan al volop aan te moedigen.

Dat kan met gezangen, sjaals, vlaggen, pyro,… Maar houd het aub plezant voor iedereen. Zo zouden bommetjes van slechte smaak getuigen in de huidige tijden. Zet daarentegen je keel open en geef onze jongens meteen een extra boost! Wie interesse heeft, kan zich HIER op aanwezig zetten.

Onderstaand alvast een voorbeeldje van Liverpool-fans, toen zij de spelers van The Reds opwachtten voor aanvang van de Europa League-clash tegen Villarreal. Liverpool wiste de 1-0-nederlaag uit de heenwedstrijd uit en won op Anfield met 3-0.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws