Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-fans slagen in opmerkelijk verzoek

Club-fans slagen in opmerkelijk verzoek

Club Brugge en zijn fans hebben er lang op moeten wachten, maar zondagavond kwam eindelijk het bevrijdende nieuws: Michel Preud’homme is ook volgend seizoen nog coach van Blauw-Zwart! Dat zorgde voor immense vreugde op sociale media en een mooie verwezenlijking van de Brugse aanhang.

Vrijdagavond riep radiopresentator en Club-fan Sven Ornelis op om van #michelresteavecnous een trending topic te maken op Twitter. Een allesbehalve eenvoudige opgave, maar de Blauw-Zwarte familie liet zich niet kennen en slaagde in zijn opzet. Voorts heel wat uitzinnige reacties van dolgelukkige Club-fans. Een bloemlezing.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws