Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-fans lachen met Peter Maes: “In your face”

Club-fans lachen met Peter Maes

Peter Maes deed tijdens het voorbije voetbalseizoen heel wat uitspraken waaruit bleek dat hij het niet voor Blauw-Zwart heeft: “Club eindigt niet bij de eerste 3. Ik hoop dat Anderlecht wint tegen Club. Izquierdo moet geschorst worden. Club wordt geen kampioen, maar Gent” en ga zo maar door. Die uitspraken kreeg de Genkse coach donderdagavond als een boemerang in zijn gezicht gegooid. 

KRC Genk verloor donderdagavond met 2-0 tegen Sporting Charleroi en ziet zo zijn kansen op Europees voetbal aanzienlijk slinken. Als de Carolo’s er in de terugwedstrijd in de Cristal Arena in slagen om één keer te scoren, moeten de Limburgers maar liefst 4 doelpunten maken om die scheve situatie alsnog recht te zetten. Dat alles tot groot jolijt van een groot deel van de Brugse aanhang.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws