Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-fans lachen met Peter Maes: “Genk niet in top 3? Kan gebeuren”

Club-fans lachen met Peter Maes: "Genk niet in top 3? Kan gebeuren"

Club Brugge heeft zondagavond uitgepakt met een klinkende 3-1-zege tegen KRC Genk. Stefano Denswil, Ruud Vormer en Lior Refaelov namen de Brugse doelpunten voor hun rekening. Dat alles tot groot jolijt van de blauw-zwarte aanhang, die Genk-coach Peter Maes van antwoord dienden.

Maes pakte de afgelopen maanden uit met enkele opvallende uitspraken over Club. Zo zou blauw-zwart niet bij de eerste 3 eindigen, hoopte hij dat Anderlecht van Club zou winnen en predikte hij dat AA Gent kampioen zou worden. Na de 3-1-zege kreeg Maes al die uitspraken als een boemerang in zijn gezicht. Tijdens de wedstrijd via gezangen, maar ook op sociale media.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws