Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-fans die zondag het veld bestormen, riskeren zware straf

Club-fans die zondag het veld bestormen, riskeren zware straf

Eerder deze week werd er op Facebook een ‘pitch invasion’ gepland als Club zondag wint van Anderlecht. Maar bij Club Brugge zagen ze dat plan niet écht zitten en ook andere partijen stonden niet voor het initiatief te springen. Fans die zondag tóch het veld oplopen bij een Brugse overwinning, riskeren een serieuze straf.

“In overleg met de verschillende supportersverenigingen van Club Brugge, Club Brugge zelf, de spelers, de Pro League en de politiediensten werd beslist om geen enkele betreding van het speelveld te organiseren of toe te laten”, klinkt het in een persbericht.

“De Voetbalcel van Binnenlandse Zaken wil dan ook benadrukken dat dit betekent dat er dus geen uitzondering op de toepassing van de voetbalwet wordt gemaakt en dat iedere overtreder een sanctie riskeert van minstens 1.000 euro geldboete en een stadionverbod van twee jaar.” Dat meldt Het Laatste Nieuws.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws