Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge wil centrale middenvelder uit de Ligue 1

Club Brugge wil centrale middenvelder uit de Ligue 1

Club Brugge haalde tijdens de wintermercato met Ludovic Butelle en Benoît Poulain twee Fransmannen naar Jan Breydel. En ook Jean-Charles Castelletto, die begin februari op uitleenbasis naar Moeskroen trok, beschikt over de Franse nationaliteit. Mogelijk komt daar straks nog een vierde naam bij.

Zo zou Club volgens France Football zijn zinnen gezet hebben op Jonas Martin, een 26-jarige centrale middenvelder die momenteel uitkomt voor Montpellier. Martin stroomde door vanuit de jeugd en werd enkel in 2011-2012 één jaar uitgeleend aan Amiens.

Afgelopen seizoen speelde de basispion van Montpellier 36 wedstrijden in de Ligue 1 en vond hij daarin vier keer de weg naar doel. Martin ligt nog een half jaar onder contract en staat open voor een transfer. Al zal Club dan wel de concurrentiestrijd moeten winnen van Real Betis. Blauw-Zwart heeft met de Champions League-deelname natuurlijk wel een extra troefkaart in handen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws