Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge tattoos compilatie

Compilatie Club Brugge tattoos

Heel wat Club-fans stuurden ons dit seizoen een foto door van hun geliefde Club Brugge tattoo. Met het behalen van de veertiende landstitel bereikte dit aantal zijn hoogtepunt. Om die reden besloot BlauwZwartFans om eens een overzichtje te maken van een resem mooie tatoeages. Vervolgens sloegen we een babbeltje met één van de artiesten van al die Blauw-Zwarte inkt. Niet toevallig ging het hierbij om een Club-fan! 

Club Brugge tatoeages

Club Brugge tattoo 1

Club Brugge tattoo 2

Club Brugge tattoo 3

Club Brugge tattoo 4

Club Brugge tattoo 5

Club Brugge tattoo 6

Club Brugge tattoo 7

Club Brugge tattoo 8

Club Brugge tattoo 9

Club Brugge tattoo 10

Club Brugge tattoo 11

Club Brugge tattoo 12

Club Brugge tattoo 13

Club Brugge tattoo 14

Club Brugge tattoo 15

Club Brugge tattoo 16

Club Brugge tattoo 17

Club Brugge tattoo 19

Club Brugge tattoo 18

Club Brugge tattoo 20

Club Brugge tattoo 21

Club Brugge tattoo 22

Club Brugge tattoo 24 Club Brugge tattoo 23

Club Brugge tattoo 25

Club Brugge tattoo 26

Club Brugge tattoo 27

Club Brugge tattoo 28

Club Brugge tattoo 29

Heb jij na het bekijken van bovenstaande tattoos ook de smaak te pakken gekregen? Dan raden wij persoonlijk Kingpin Brugge aan (Philipstockstraat te Brugge) voor kwalitatieve tattoos. Zaakvoerder Yannick Pollet is bovendien een diehard Club-fan. “Club-supporters krijgen bij mij korting”, vertelt Yannick ons. “Iedereen die 1891 (oprichtingsjaar Club Brugge, nvdr) laat plaatsen, krijgt deze tattoo aan de kampioenenprijs van €50. De minimumleeftijd is natuurlijk wel 18 jaar. Op het logo of andere Club Brugge gerelateerde tattoos krijgt elke klant een korting van 20%.”

Vervolgens legt Yannick zijn werkwijze uit. “De klant komt binnen en wij maken een ontwerp dat bij zijn vraag en zijn persoonlijkheid past. Soms is het een tribal waar het logo in verwerkt is. Maar het kan ook een subtiele verwijzing zijn. Een bloem bijvoorbeeld, waarin heel fijn een verwijzing naar Club Brugge gemaakt wordt. Komt er hier echter morgen iemand binnen die vraagt om een tattoo van Cercle of Anderlecht te zetten, dan weiger ik dat. Ik zou het emotioneel niet aankunnen.” Onderstaand enkele logo’s die tot de mogelijkheden behoren bij Kingpin Brugge.

Kingpin Brugge

Heb jij ook een tatoeage van Club Brugge? Stuur hem dan gerust door naar info@blauwzwartfans.be en vervolgens plaatsen wij hem met plezier in bovenstaand overzicht.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws