‘Club Brugge opnieuw een stap dichter bij Belgische coach na opvallend nieuws’

Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

'Club Brugge opnieuw een stap dichter bij nieuwe coach na opvallend nieuws'

De kans is groot dat Michel Preud’homme er na dit seizoen een punt achter zet als trainer van Club Brugge. Volgens de geruchten wordt hij immers technisch directeur bij Blauw-Zwart. Intussen blijft er één naam terugkeren als opvolger van de Luikenaar.

Vorige week kwam Sport/Footmagazine met het opvallende gerucht dat Yannick Ferrera straks de nieuwe T1 in Jan Breydel wordt. De jonge coach schonk Standard de beker, maar slaagde er niet in om Play-Off I-voetbal af te dwingen.

Volgens HLN is de kans reëel dat Ferrera volgend seizoen niet meer aan het roer staat bij de Rouches. Naar verluidt trekt Daniel Van Buyten immers het laken naar zich toe in de Luikse bestuurskamer en staat hij niet meer achter Ferrera. De ex-Rode Duivel en Ferrera zouden al sinds februari niet meer on speaking terms staan. Voorzitter Bruno Venanzi zou daarentegen wél nog geloven in de Spaanse Belg.

Opvolger Ferrera

Intussen volgde een gerucht dat bovenstaand verhaal nog kracht bijzet. Zo zou er al een mogelijke opvolger zijn voor Ferrera. “De naam van Jankovic (trainer KV Mechelen, nvdr) wordt nadrukkelijk genoemd op Sclessin. Deze piste is blijkbaar erg serieus”, vertelt Pascal Scimè aan RTBF. “Bovendien is het een man van Olivier Renard. Hij werd trouwens al eens benaderd toen Roland Dûchatelet nog eigenaar was.”

“Vandaag kunnen we dus een parallel trekken tussen de situaties van Besnik Hasi en Yannick Ferrera”, gaat de analist verder. “Het zijn twee trainers die het gevoel hebben dat ze tegenwind krijgen van binnen de club en van het bestuur.”

Laatste nieuws

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws