Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge maandagavond op tv (en nú al online)

Club Brugge maandagavond op tv (en nú al online)

Ben jij al je hele leven supporter van Club Brugge? Dan is het wellicht interessant om maandagavond af te stemmen op Canvas. Ruben Van Gucht blikt in De Kleedkamer namelijk terug op de jaren 80, waarin blauw-zwart zowel de titel pakte als de halve finale van de Europa Cup bereikte. 

Bijna 30 jaar later spreekt de periode Houwaart nog altijd tot de verbeelding. Dat alles kan je herbeleven via een gezellige babbel met Jan Ceulemans, Marc Degryse, Philippe Vande Walle en Henk Houwaart. Daarnaast komen ook Mamadou Tew en Luc Beyens aan bod tijdens de reportage. Onderstaand een teaser van de aflevering, die maandagavond (02/05) te bekijken is op Canvas om 21.05u. Wie niet kan wachten tot straks, kan nú al online kijken.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws