Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club Brugge ligt in pole position voor talentvolle middenvelder’

'Club Brugge ligt in pole position voor talentvolle middenvelder'

De Brugse spelers genieten momenteel van een welverdiende vakantie, maar op de club zelf gaat het werk gewoon voort. Zo wordt er werk gemaakt van de ploeg van de toekomst. Onder meer op het middenveld wordt er nog naar versterking gezocht.

Vorige week vrijdag verloor Australië een oefenwedstrijd met 2-1 van Engeland. Een interessante partij voor Club-fans, want zo konden ze ex-publiekslieveling Mathew Ryan nog eens aan het werk zien. De Brugse scouts lieten hun oog echter vooral vallen op Aaron Mooy.

Mooy is een 25-jarige middenvelder die momenteel uitkomt voor Melbourne City. Volgens Posts ABC ligt Club Brugge in pole position om de talentvolle spelverdeler aan te trekken.

De Australische international wil zijn definitieve beslissing pas nemen na twee vriendschappelijke wedstrijden die op 4 en 7 juni plaatsvinden. “Ik wil mij eerst richten op de matchen tegen Griekenland, daarna zal ik samenzitten met Melbourne om te praten”, vertelt Mooy. “We zien wel wat er gebeurt. Je weet het nooit, ik lig nog onder contract bij Melbourne.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws