Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge komt met nieuwe abonnementsformule

Club Brugge komt met nieuwe abonnementsformule

Club Brugge staat voor een mooi voetbalseizoen. In 2016-2017 mag Blauw-Zwart deelnemen aan de groepsfase van de Champions League en op 13 november 2016 bestaat de club 125 jaar. Dat zorgt ook voor een wijziging in de abonnementsformule.

Club zal straks een nieuw abonnementsinitiatief lanceren. ‘Club 1891’ is een lidmaatschap naar Engels model, waar je €25 per seizoen voor betaalt. Iedereen die een abonnement of losse tickets wil aanschaffen, moet lid zijn van de gloednieuwe ‘Club 1891’. Er gaan heel wat voordelen gepaard aan het lidmaatschap:

  • Je krijgt een gepersonaliseerde ‘Club 1891’-lidkaart
  • Je krijgt een lederen ‘Club 1891’-portefeuille
  • Je krijgt een exclusieve Club-sjaal ter ere van het 125-jarig bestaan van Club Brugge
  • Je krijgt een jaaroverzichtsboek van het kampioenenjaar 2015-2016
  • Je krijgt voorrang voor Champions League en bekerwedstrijden

Vanaf 13 juni kan je je abonnement verlengen en dus ook lid worden van ‘Club 1891’. De voorrangsperiode loopt tot 3 juli. De abonnementsprijzen blijven voor het derde jaar op rij ongewijzigd. Enkel het ‘Club 1891’-initiatief is dus nieuw.

Club Brugge heeft deze informatie nog niet op zijn website aangekondigd, maar dat zal eerstdaags ongetwijfeld gebeuren. Deze info komt immers van de supportersfederatie en is dus betrouwbaar. Huidige abonnees mogen onderstaande brief weldra in de bus verwachten.

Club 1891

Abonnementsprijzen Club Brugge ongewijzigd

Abonnementsprijzen Club Brugge 2016-2017

Voorrangsperiode abonnees Club Brugge

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws